Mysigt lägenhetshotell - Hanay Suite Hotel & Apart
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Hanay Suite Hotel & Apart
Yalı Mah. Side Bulvarı, 1073. Sk. No:2, Manavgat/Antalya
Hotell beskrivning

Hanay Suite Hotel & Apart är ett mysigt lägenhetshotell, och ett bra alternativ för dem som vill ha friheten att kunna tillaga enklare rätter i eget kök. Här bor ni 800 m ifrån Sides barnvänliga sandstrand, och endast 2 km ifrån Sides charmerande, gamla stadsdel där ni finner ett stort utbud av både restauranger och butiker.

 
Komplexet består av flera byggnader, som omringar det mysiga poolområdet. Här kan ni njuta av den svalkande poolen och värmen av solen samtidigt. Det finns en pool och en barnpool samt en fin solterrass. På hotellet finner ni även en lekplats, ett litet spacenter med hamam och bastu (extra avgift), biljard, bordtennis och dart.
 
Alla lägenheterna är inrett med pentry, som ger friheten till att själv kunna tillaga enklare måltider, när hungern kallar. Det är naturligtvis också möjligt att köpa goda maträtter på hotellets egna restaurang. Mot kvällen kan ni passa på att njuta av uppfriskande drinkar i poolbaren. Hotellet arrangerar även underhållning under högsäsongen.
 
Trådlöst internet är tillgängligt i lobbyn och vid poolområdet. Var dock uppmärksam på att förbindelserna är både ostabila och långsamma, vilket innebär att det tex. inte är möjligt att kunna streama en film.

Rums information

Studiolägenhet
Smakfull lägenhet för max 3 personer. Alla lägenheterna är inredda med ett kombinerat sov- och vardagsrum med ett öppet kök.  I varje lägenhet finns det en dubbelsäng eller två enkelsängar, 1 bäddsoffa, ett pentry med de mest nödvändiga köksutrustningarna, TV, luftkonditionering (extra avgift) och balkong. I badrummet finns det en dusch, toalett och hårfön.
 
Tvårumslägenhet
Ljus och fint inrett lägenhet för max 4 personer.  I lägenheterna finns det ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat sov- och vardagsrum med öppet kök och en bäddsoffa.  I lägenheterna finns det ett pentry med de mest nödvändigaste köksutrustning, TV, 
luftkonditionering (extra avgift) och balkong. I badrummen finns det en duschkabin, toalett och hårfön.

Trerumslägenhet

Ljusa, trevligt inredda trerumslägenheter för max 6 personer. Alla lägenheter är inredda med två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar i vardera rum samt ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppet kök och bäddsoffa. Lägenheterna innehåller pentry med nödvändig köksutrustning, TV, luftkonditionering och balkong. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork.


Standardrum

Fint inrett till max 3 personer. Inrett som en studiolägenhet, dock utan pentry.
 
Säkerhetsbox kan hyras i receptionen.

Mat / Dryck Koncept

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 5 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Luftkonditionering: Ca. 10 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info
Pool - Barnpool - Bar - Restaurang
Gratis internet (lobby & poolområde) - Strand 800 m. - Side centrum 2 km.
Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum