Aurasia Deluxe Hotel Turkiet Marmaris Marmaris
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Aurasia Deluxe Hotel
Merkez Siteler Mah. 238 Sok. No:3 Marmaris/Muğla
Hotell beskrivning

 Trevligt hotell ett stenkast från stranden


Aurasia Deluxe Hotel är ett mindre hotell som ligger på gångavstånd från Marmaris centrum och endast ett stenkast från stranden. Hotellet har inte så många faciliteter men är en bra utgångspunkt för en avkopplande semester, där allt du behöver finns inom räckhåll.

 

Vid det trevliga poolområdet väljer du om du vill koppla av i en solstol eller ta ett dopp i poolen. De yngsta gästerna kan busa och plaska i barnpoolen. Gratis solstolar och parasoller finns på systerhotellet Aurasia Beach Hotels strand, ca 100 meter bort, om du hellre vill njuta av sand mellan tårna.

 

Blir du sugen på något gott har hotellet en snack bar och när mörkret faller kan du njuta av favoritdrinken i baren.

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Observera dock att anslutningen vanligtvis är både ostabil och långsam och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Standardrum

Fina rum för 2 personer med möjlighet för en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, minibar (mot avgift), vattenkokare, centralstyrd luftkonditionering, kassafack (mot avgift) och balkong. Badrum med bad/dusch, toalett och hårtork.

 

Deluxerum

Fina rum för 3 personer. Alla rum består av ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med en utfällbar enkelsäng. Dessutom TV, telefon, minibar (mot avgift), vattenkokare, centralstyrd luftkonditionering, kassafack (mot avgift) och balkong. Badrum med bad/dusch, toalett och hårtork.

 

Deluxerum - Havsutsikt

Fina rum för 3 personer med möjlighet för en extrabädd. Alla rum består av ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med en utfällbar enkelsäng. Dessutom TV, telefon, minibar (mot avgift), vattenkokare, centralstyrd luftkonditionering, kassafack (mot avgift) och balkong. Badrum med bad/dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Frukost ingår.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 3 euro per dag, som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att informera Turkietresor.

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool Barnpool Frukost ingår Bar Gratis internet  Avstånd till strand 50 m Marmaris centrum 1,5 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum