Aurasia Beach Hotel Turkiet Marmaris Marmaris
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Aurasia Beach Hotel
Siteler, 238. Sok. No:9 Uzunyali 48700 Marmaris / Mugla
Hotell beskrivning

Mysiga Aurasia Beach Hotel har ett perfekt läge precis vid stranden och i närheten av Marmaris centrum. Här trivs alla som vill bo på ett strandnära hotell med en trevlig atmosfär och med frukost inkluderat.

 

Hotellet har ett litet men mysigt poolområde med plats för svalkande dopp och härliga stunder i skuggan på en solstol. De yngsta gästerna kan busa och plaska i barnpoolen. Stranden vid hotellet bjuder in till långa dagar i solen och salta bad. Här är solstolar och parasoll gratis för hotellets gäster.

 

Njut av en trevlig måltid med utsikt över havet i hotellets restaurang eller drick färgglada drinkar i baren. Marmaris centrum har ett stort utbud av bra restauranger, barer och butiker för alla smaker.

 

Gratis, trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var uppmärksamma på att förbindelsen i regel är både ostabil och långsam vilket innebär att det kanske inte är möjligt att tex. streama en film.

Rums information

Standardrum

Fina rum för 2 personer med möjlighet för en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, minibar, vattenkokare, luftkonditionering (mot avgift), kassafack (mot avgift) och balkong. Badrum med bad/dusch, toalett och hårtork.

 

Standardrum med delvis havsutsikt

Fina rum för 2 personer med möjlighet för en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, minibar, vattenkokare, luftkonditionering (mot avgift), kassafack (mot avgift) och balkong. Badrum med bad/dusch, toalett och hårtork.

 

Standardrum med havsutsikt

Fina rum för 2 personer. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, minibar, vattenkokare, luftkonditionering (mot avgift), kassafack (mot avgift) och balkong. Badrum med bad/dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Frukost ingår.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Luftkonditionering:  Ca. 5 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool Barnpool Restaurang Bar Gratis internet
Avstånd till strand 0 m Marmaris centum 1,7 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum